Povjerenje, dosljednost i ekspeditivnost prema poslovnim partnerima

311. lahke brigade 72240 Kakanj, Bosna i Hercegovina

MGM Farm: Beta Glukan Active Forte – proizvod za jačanje otpornosti organizma!

Beta Glukan Active forte jedini je Beta-glukan na našem tržištu u tekućem/gusto želatinastom stanju.

Prednosti tekuće formulacije su: lahkoća primjene kod starijih osoba ili osoba koje imaju problema sa gutanjem kapsula, smanjenje apsorpcije glukoze i holesterola iz crijeva, usljed visokog viskoziteta otopine, regulacija probave, zbog povećanog motiliteta crijeva.

Beta Glukan Active Forte se koristi za jačanje imuniteta u svrhu prevencije i dodatnog tretmana različitih infekcija i karcinoma. Prirodna je pomoć u terapiji dijabetesa i visokog holesterola. Služi za ubrzan oporavak i jačanje organizma nakon različitih stanja iscrpljenosti. Koristi se kod normalizacije imunosnog odgovora u tretmanu alergija i atopijskih stanja. Korisna je pomoć u tretmanu pojedinih vrsta anemije te kod regulacije probave.

Aktivna molekula Beta-glukana je molekula u kojoj su odstranjene sve neaktivne veze između glukoznih gradivnih jedinica, kao i primjese proteina i masnoća prilikom izoliranja aktivne molekule Beta-glukana iz izvora dobivanja. Što je veća čistoća preparata, veća je efikasnost istog.

Beta-glukan Active forte sadrži 70% AKTIVNOG Beta-glukana,  što ukazuje na visok stepen kvaliteta, čistoće i efikasnosti preparata.

Pridružite se stotinama zadovoljnih korisnika Beta Glukan Active forte preparata! Ojačajte vaš imunitet i uspješno se odbranite od svih vrsta viroza! Potražite Beta Glukan Active Forte u svojoj apoteci!

Beta Glukan Active Forte se proizvodi pod nadzorom bh. kompanije MGM Farm, a u proizvodnji slovačke farmaceutske kompanije Essentia.